Havana in Reguliersdwarsstraat heropend

IMG_20160514_140537Na een hele reeks van sluitingen en de opening van de Taboo Bar begin augustus, heeft de Reguliersdwarsstraat er vanaf afgelopen vrijdag 17 september een nieuwe uitgaansgelegenheid bij: Club Havana. Deze zaak is gevestigd in het pand aan de Reguliersdwarsstraat 17-19 en heeft daar twee gelijknamige voorgangers: van 2009 tot 2010 zat hier heel kort Havanna (met 2 ennen) en van 1989 tot 2002 het befaamde Danscafé Havana, in de jaren ’90 één van de populairste homozaken van de stad.

Afgaande op berichten op Facebook, wil de nieuwe eigenaar weer aansluiten bij de sfeer van de eerste Havana en lijkt het daarmee ook weer een gemengde homozaak te worden. Tot nu toe zijn er echter nog geen aankondigingen of persberichten van de nieuwe Havana verschenen, waardoor de opening de meeste mensen zal zijn ontgaan. Het interieur van de nieuwe club heeft ongeveer dezelfde indeling als de voorgaande Havanna. Wel zijn enkele muren weggebroken en is het geheel in lichte tinten geschilderd, waardoor het een veel ruimere en meer toegankelijke indruk geeft.

Lees ook:Bijna alle homohoreca in Reguliersdwarsstraat terug
Lees ook:Havanna terug van weggeweest
Lees ook:Club Havana in Amsterdam alweer dichtgespijkerd
Lees ook:Bar Havana nu alweer gesloten
Lees ook:Geruchten uit de Amsterdamse homohoreca

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>