Thema-avond COC Deventer over homofoob geweld

Donderdag 15 april 2010 organiseert COC Deventer in samenwerking met de politie en Artikel 1 een thema-avond over homofoob geweld. Doel van de avond is dat mensen sneller melding maken van geweld tegen homo’s. Er wordt uitgelegd wat homofoob geweld inhoudt, hoe je dat kunt voorkomen en wat de politie eraan doet. Felix Adolfsen van politiekorps Twente en Martin Verheijen van Artikel 1 geven een interactieve presentatie; Zafer Aydogdu van de gemeente Deventer gaat in op het gemeentelijk beleid.  

 

Artikel 1 is de landelijke vereniging die iedere vorm van discriminatie wil voorkomen en bestrijden. Verheijen heeft ruime ervaring met bemiddeling bij aangiftes van discriminatie. Hij zal toelichten waarom melding daarvan zo belangrijk is en hoe je dat het beste kunt doen. De avond begint om 19.30 uur en wordt gehouden in COC Café Face It aan de Brink 64-A in Deventer.

Lees ook:Homonetwerk Politie bezoekt Roze Filmdagen
Lees ook:Aanpak homofoob geweld wordt topprioriteit politie
Lees ook:Grote Kerk Deventer: ‘Vroom en Vrolijkavond’ over geloof, seks en gender
Lees ook:Politie-invallen om homofoob geweld te bestrijden
Lees ook:Hillary Clinton over gay issues

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>