Grote Kerk Deventer: ‘Vroom en Vrolijkavond’ over geloof, seks en gender

imagesDonderdagavond 15 oktober wordt in de Grote of Lebuïnuskerk in Deventer een avond gehouden over geloof, seksuele en genderdiversiteit: ‘Vroom en Vrolijk‘. In veel religies is seksualiteit nog altijd een taboe, laat staan homoseksualiteit. Tijdens deze avond in Deventer komen uiteenlopende onderwerpen aan bod die hiermee te maken hebben.

De avond is voor iedereen toegankelijk en wordt georganiseerd door COC Deventer, de protestante Gemeente Deventer en Geloofsgemeenschap Het Penninckhuis. Na een broodbuffet en de officiële opening door voormalig Tweede kamerlid Mirjam Sterk kan iedereen kiezen uit twee workshops. de avond wordt afgesloten met een forumgesprek. De deuren van de kerk gaan om 18.00 uur open; het programma begint om 19.15 uur. Aanmelden kan wellicht nog via kerk.bureau@pkn-deventer. Het broodbuffet kost 10 euro.

Lees ook:Roze Korenfestival Deventer
Lees ook:COC Zwolle: thema-avond homo en geloof op 12 februari
Lees ook:The Hague Rainbow Festival en Pridewalk
Lees ook:Thema-avond COC Deventer over homofoob geweld
Lees ook:Derde Europese Bi-Conferentie tijdens Europride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>