Homowagen op Dance Parade Rotterdam

IMG_20160524_151312Zaterdag 8 augustus 2009 rijdt voor het eerst een homowagen mee tijdens de Rotterdamse Fit For Free Dance Parade. De roze dance truc met het thema ‘What men want’ is van de stichting Posithiv Vibrations, homobar ‘Lef in Concepts’ en communicatiebedrijf Mager Media. De homotruc vraagt aandacht voor veilige seks en het hoge homofobe gehalte van de stad Rotterdam. Tien beveiligers beschermen de mannen en ;één vrouw op de wagen, omdat bezoekers van het dance event volgens de organisatie niet altijd homovriendelijk zouden zijn.

De initiatiefnemers van de homokar verwachten dat ze bodyguards niet nodig zullen zijn: ‘We verwachten geen problemen, al zullen niet alle bezoekers gay-friendly zijn’, zegt Esmeray Urek van Mager Media. ‘De aankleding van de homotruc zal doen denken aan de Canal Parade‘, aldus Urek, ‘maar minder uitbundig. Denk wel aan ontblote bovenlijven.’ Waarschijnlijk loopt het merendeel op de Dance Parade er pikant gekleed bij, dus dát moet geen probleem zijn! Posithiv Vibrations deelt flyers uit over safe seks en gaat na de Parade collecteren bij homowinkels -en bars in de binnenstad. De Dance Parade start om 13.00 uur vanaf de Boompjes en arriveert rond 17.00 uur op het Lloyd Multiplein. Er doen ongeveer veertig praalwagens mee met honderden dj’s en schaars geklede dansers en danseressen erop. Het dansfestijn vindt voor de 14e keer plaats en trok vorig jaar zo’n half miljoen bezoekers.

Lees ook:Lessen anale seks bij Harvard universiteit
Lees ook:Niet elke homo doet aan anale seks
Lees ook:Amsterdam Dance Event 2013
Lees ook:Gay Fantasy in Ahoy – grootste gay dance event van Europa
Lees ook:Groot onderzoek naar problemen bij homoseks

1 Reacties // Reageer

One thought on “Homowagen op Dance Parade Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>