De demonstratie op vrijdag 7/2 op de Dam wordt geannuleerd!

IMG_20160514_135247De demonstratie op vrijdag 7 februari op de Dam wordt geannuleerd! Reden: er is heel goed nieuws. Het COC heeft gegarandeerd dat minister Bussemaker vrijdag 7 februari NIET zal spreken bij het Homomonument én critici (die de demo op de Dam wilden organiseren) krijgen de gelegenheid om daar het podium te betreden.

‘We mogen lucht geven aan onze boosheid jegens het kabinet en jegens de politieke partijen die hebben nagelaten het kabinet te corrigeren toen ze de kans hadden. Neem dus je fluit en je toeter mee voor het ‘politieke uitfluit-moment’! Daarmee vervalt de reden om een aparte demonstratie te houden. Wij gaan om half zeven naar het Homomonument en hopen jullie daar te zien. De affiches op onze website rutteblijfthuis.nl zijn aangepast. Print ze uit, plak ze op en steek ze in de lucht! Tot vrijdag.

Zie ook: Olympische vlam tegen homohaat in Berlijn en LGBT’s kijk niet naar de Winterspelen!

Lees ook:Demonstratie ‘Rutte, blijf thuis’
Lees ook:Demonstratie tegen antihomo wet Oeganda
Lees ook:Hoe gaat roze Nederland protesteren tegen Sotsji?
Lees ook:Roze stemoproep Zwolse partijen
Lees ook:Plasterk spreekt op dodenherdenking homomonument

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>