Roze stemoproep Zwolse partijen

Alle Zwolse politieke partijen doen op coczwolle.nl een ‘roze’ stemoproep. De oproep is vrijdag 26 februari gedaan tijdens het verkiezingsdebat van COC Zwolle. In filmpjes van elk één minuut legt de fractievoorzitter of een ander kandidaat-raadslid uit waarom de eigen partij de stem van de ‘roze’ kiezer in Zwolle verdient. Voorzitter Joeri Both van COC Zwolle: ‘Alle kiezers die het belangrijk vinden dat Zwolle goed bezig is met integratie van homoseksualiteit in de samenleving van onze stad, moeten weten wat ze aan een partij hebben.’ COC Zwolle geeft géén stemadvies. Both: ‘Wat je stemt, bepaal je zelf.’ (bron: persbericht).

 

Tot en met de verkiezingsdag, woensdag 3 maart, kan iedereen terecht op www.coczwolle.nl. Daar doet de fractievoorzitter of andere debater bij COC Zwolle een oproep in een filmpje van één minuut. Het gaat om raadskandidaten van alle elf de partijen: René de Heer van de VVD, Willem Lucht van Lijst Willem Lucht, Hans Borrel van Swollwacht, John van Boven van de ChristenUnie, Nelleke Vedelaar van de PvdA, Rana Berends van GroenLinks, Sibrand Hofstra van LEV, Martijn Sikkens van het CDA, Tjitske Siderius van de SP, Jan Boelens van Solidara en Hayke Tjemmes van D66.

Lees ook:Verkiezingsdebat COC Zwolle
Lees ook:COC Zwolle organiseert Gay Glide
Lees ook:Hand-in-hand actie COC Zwolle
Lees ook:Regio Zwolle wil eigen geluid homoveiligheid
Lees ook:Gayvote – Kieswijzer voor LHBTI’s gelanceerd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>