Homo Forumdiscussie op de 50 Plus Beurs

De Gay Krant meldt dat er op vrijdag 19 september een forumdiscussie plaatsvindt op de 50 Plus Beurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Henk Krol leidt het debat; sprekers zijn Liane Wubbels (ouderenbond ANBO) en vertegenwoordigers van het COC, de FNV en de politieke partijen PvdA, VVD en CDA. Het gesprek begint om 14.00 uur. Ze gaan met elkaar in debat over de vraag of er in ons land (net als in België) roze verzorgingshuizen moeten komen, over weigerambtenaren en wie ervoor moet zorgen dat de acceptatie van homo’s en lesbo’s niet blijft steken: de overheid of de samenleving.

 

De websites van de 50 Plus Beurs, ANBO en COC Nederland melden er niets over, maar het feit dat Henk Krol gespreksleider is, geeft het bericht ‘genoeg autoriteit’: hij is immers hoofdredacteur van de Gay Krant. Ouderenbond ANBO heeft een grote stand in hal 9, ANBO Roze heeft een eigen stand daartegenover (schreef Jan-Wouter in een reactie op het artikel van 14 september). Geïnteresseerden kunnen het beste daarheen gaan om te vragen waar het debat precies plaatsvindt (misschien gewoon dáár?).

Lees ook:Roze Vrijdag op de 50 Plus Beurs in Utrecht
Lees ook:Roze vrijdag op de 50 Plus Beurs
Lees ook:Roze vrijdag op de 50 Plus Beurs in Utrecht
Lees ook:Roze Vrijdag op 50 Plus Beurs
Lees ook:Weinig roze op de 50 Plus Beurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>