Madonna uitgejouwd toen ze het voor homo’s opnam

IMG_20160521_164307Madonna is tijdens een concert in de Roemeense hoofdstad Boekarest uitgejouwd. De superster weet zo zoetjes aan niet beter dan dat haar grote schare fans op alles ‘Ja en amen’ zeggen, maar de Roemenen lieten iets heel anders geluid horen, toen ze het opnam voor zigeuners. Duizenden bezoekers jouwden haar uit, toen ze discriminatie van zigeuners veroordeelde. In Roemenië wonen officieel een half miljoen zigeuners, maar in werkelijkheid zouden het er twee miljoen kunnen zijn. Toen Madonna zich daarna ook nog eens uitsprak tegen discriminatie van homo’s, was het hek van de dam en kreeg ze nóg meer boegeroep over zich heen. De zangeres reageerde niet, maar ging stoïcijns door met haar concert. Ze toert met een aantal Roma muzikanten tijdens haar Sticky & Sweet Tour rond de wereld.

De Bulgaarse orthodoxe kerk heeft haar concert op 29 augustus in Sofia scherp veroordeeld, omdat die datum samenvalt met het feest van de Onthoofding van Johannes de Doper. De Kerk verwijt Madonna dat ze boodschappen verspreid die ingaan tegen de christelijke moraal en een gebrek aan respect voor gelovigen. Het concert is overigens bijna uitverkocht. Begin deze maand zorgde een concert van de zangeres  in Polen ook al voor protest, maar tijdens dat concert zongen duizenden Poolse fans wèl massaal een verjaardagsliedje voor de  queen of pop, die 51 werd.

Lees ook:Tweede concert Lady Gaga in Amsterdam
Lees ook:Palin niet welkom bij concert Madonna
Lees ook:Madonna roept op petitie tegen homovonnis Malawi te tekenen
Lees ook:Radiostation Texas weert muziek van ‘on-Amerikaanse’ Madonna
Lees ook:Eurovision in Concert 2016 in de Melkweg Amsterdam

1 Reacties // Reageer

One thought on “Madonna uitgejouwd toen ze het voor homo’s opnam

  1. Tut Hóla

    Roemenen moeten helaas nog heel veel leren.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>