Tweede concert Lady Gaga in Amsterdam

Lady Gaga geeft een tweede concert in Amsterdam. Aanvankelijk zou ze één optreden geven, op maandag 17 september 2012 op in de Ziggo Dome. De ticketverkoop begon gisteren, maar de kaartjes waren zo snel uitverkocht, dat de superster ook voor de dag erop, dinsdag 18 september, in de Ziggo Dome is geboekt. Dat maakte concertorganisator Mojo bekend. De voorverkoop van het tweede concert start vrijdagochtend 20 april om 10.00 uur.

 

De twee concerten maken onderdeel uit van haar Born This Way Ball tournee door Europa. De concertreeks start eind april in Zuid-Korea. Vanaf 14 augustus is de zangeres in Europa, het eerste Europese concert geeft ze in Bulgarije. Twee jaar geleden was Lady Gaga nog voor een concert in ons land: toen stond ze in het Gelredome in Arnhem en in Ahoy Rotterdam. De Ziggo Dome wordt de nieuwe poptempel naast de Amsterdam ArenA en opent op 24 juni haar deuren met een concert van Marco Borsato. Inmiddels zijn artiesten geboekt als Pearl Jam, Madonna, Sting, George Michael en Paul Simon.

Lees ook:Ticketverkoop Gaga in Ziggodome start 16 april
Lees ook:Lady Gaga’s DJ Lady Starlight in Paradiso, na haar show in de Ziggo Dome
Lees ook:Lady Gaga in Ziggo Dome – zonder Conchita Wurst
Lees ook:Vandaag start kaartverkoop concert Madonna
Lees ook:Conchita Wurst in voorprogramma Lady Gaga in Ziggo Dome

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>