Dodenherdenking COC Limburg

Op zondag 4 mei zal COC Limburg namens de homobeweging in verschillende steden in Limburg aanwezig zijn tijdens de jaarlijkse Dodenherdenking. Bestuursleden van het COC nemen deel aan de herdenking in Maastricht, Heerlen, Venlo, Roermond en Weert. Namens de homogemeenschap van Limburg leggen ze een bloemstuk neer voor alle slachtoffers, in het bijzonder homoseksuelen. In Roermond en Weert wordt dit samen met Gay Midden-Limburg gedaan.

COC Limburg verzorgt in Maastricht ook een deel van het programma. Woordvoerder Wilfred van Dellen zal namens de vereniging een toespraak houden en het aan het COC gelieerde koor Southern Comfort zorgt voor een muzikaal optreden. Behalve Amsterdam en Limburg melden andere COC verenigingen tot nu toe niets over deelname aan Dodenherdenking op hun eigen sites.

Lees ook:COC verenigingen bij Dodenherdenking 4 mei
Lees ook:Tienjarig jubileum COC-Limburg Amnesty-groep
Lees ook:Carnaval in Café Rosé Mestreech
Lees ook:Dodenherdenking LHBT’s 2015
Lees ook:Homo’s hand in hand door Maastricht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>