Homo’s hand in hand door Maastricht

De Maastrichtenaren krijgt lentekriebels: in de MECC vindt van zondag 30 maart tot en met zondag 6 april de jaarlijkse Lentebeurs plaats; het weekend daarop lopen homo’s en lesbo’s hand in hand over straat. Op zaterdag 12 april organiseert COC Limburg de Hand-in-Hand-Actie in de binnenstad van Maastricht. COC Nijmegen ging al voor en had er vorig jaar veel succes mee. Doel van de actie is om als homostel gewoon te kunnen en te durven doen wat voor heterostellen doodnormaal is: hand in hand over straat lopen.

 

Vanaf 13.00 uur is COC Limburg geopend. Om 14.00 uur start het eerste stel met de route door de binnenstad. Rond 16.00 uur is de afsluiting gepand. De route duurt ongeveer 15 minuten. De actie wordt tegelijkertijd gehouden in Eindhoven en Nijmegen (waarover later meer). Wilfred van Dellen van COC Limburg: ‘Wij hopen massaal deelnemers te mogen begroeten. Het gaat ten slotte om onze zichtbaarheid. Bovendien kan dit helpen enige schroom te overwinnen en in de toekomst vaker samen hand in hand over straat te lopen.’

Lees ook:Homo –en lesboactie in Maastricht
Lees ook:Homo’s hand in hand door Eindhoven
Lees ook:Hand-in-hand actie COC Zwolle
Lees ook:Homo’s en lesbo’s hand in hand door Nederland
Lees ook:COC voert hand-in-hand actie in Lelystad

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>