Café Oké: homo’s met licht verstandelijke handicap

IMG_20160522_141747COC Amsterdam herstart op zondag 20 april een soos voor licht verstandelijke gehandicapten met homoseksuele gevoelens: café Oké. ‘Het wordt verstandelijk gehandicapten met homoseksuele gevoelens vaak niet makkelijk gemaakt om met die gevoelens ervaring op te doen’, volgens COC Amsterdam. Iedere derde zondagmiddag van de maand komt er een ontmoetingscafé, van 14.00 tot 16.00 uur in café Sappho, Vijzelstraat 103. De eerste keer wordt zondag 20 april, met optredens van twee Brabantse zangers : Danny de Entertainer en Patricia.

 

Begeleiders, vrienden en familie mogen mee, maar de organisatie hoopt dat op deze middag ‘de doelgroep in de meerderheid is’. Als daar behoefte aan is, komt er een keer een aparte vrouwenmiddag. Tot vier uur wordt geen alcohol geschonken. Na vier uur kunnen andere cafébezoekers naar binnen en wordt er ook weer alcohol geschonken. Bezoekers van café Oké kunnen blijven tot de laatste vrijwilliger van de werkgroep vertrekt.

Lees ook:Eerste Jong&Out Party Limburg in Maastricht
Lees ook:PANN: Birthday Bash in TivoliVredenburg Utrecht
Lees ook:Roze Koffie-Inloop in het centrum van Amsterdam
Lees ook:Amsterdam: roze koffie-inloop in de Buikslotermeerbuurt
Lees ook:Verstandelijk gehandicapte homo’s varen mee met Pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>