Roze Koffie-Inloop in het centrum van Amsterdam

De Roze Poort (de ontmoetingsplek voor roze 50-plussers) start op 7 februari met een Koffie-Inloop in Centrum van Ouderen Flesseman op de Nieuwmarkt 77. LHBT-bewoners in het centrum van Amsterdam en daarbuiten zijn van harte welkom van 10.00 tot 12.00 uur op iedere dinsdag in de even weken. Doel is om de roze 50-plussers die in het centrum van Amsterdam wonen met elkaar in verbinding brengen en hun sociaal netwerk vergroten (bron: persbericht).

Tevens wil de Roze Poort de bezoekers een prettige en gezellige ochtend bezorgen. In het restaurant van Flesseman wordt gratis koffie en thee geschonken en zijn tafels gereserveerd zodat de bezoekers elkaar kunnen ontmoeten en in gesprek kunnen gaan. Op deze ochtenden zullen verschillende artiesten een mini optreden verzorgen. Denk hierbij aan muziek – zang – verhalenvertellers of een lekkere Amsterdamse moppentapper.

Centrum van Ouderen Flesseman is al enkele jaren in het bezit van de Roze Loper. Dit certificaat staat voor wederzijds respect en zorgvuldigheid in de omgang met seksuele diversiteit. Met de Roze Loper laat een locatie zien dat het (zorg) aanbod aansluit op de vraag van de roze doelgroep. Bezoekers mogen een kleine bijdrage doneren die bestemd is voor het ‘Bitterballenfonds’. Een fonds waaruit de Roze Poort een warme snack gaat aanbieden tijdens een roze activiteit in de woon- en zorgcentra waar zij actief zijn. Vervolgbijeenkomsten zijn op dinsdag 21 februari, 7 + 21 maart, 4 + 18 april, 2, 16 + 30 mei en 13 + 27 juni.

Lees ook:Amsterdam: roze koffie-inloop in de Buikslotermeerbuurt
Lees ook:Amsterdam: roze koffie-inloop Oostelijke Eilanden
Lees ook:Roze Koffie Inloop
Lees ook:Roze Loper voor Sint Anna Klooster Eindhoven
Lees ook:Opening DE ROZE POORT, dé ontmoetingsplek voor roze 50-plussers in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>