Lancering Pinqradio.nl


Radioprogramma Het Roze Rijk is helaas al enige tijd niet meer, maar dit persbericht voor de lancering van een nieuw radio station geeft de mens weer moed: PINQ lanceert op 3 Augustus een heel nieuw online radiostation: Pinqradio.
We starten een radiostation voor the cool, creative & queer! Vanaf de lancering 3 Augustus tijdens het Amsterdams Pride weekend zal Pinqradio te horen zijn via Pinqradio.nl Pinqradio is een 24/7 online non-profit onafhankelijk radiostation gemaakt door en voor queers en queerminded; queer is voornamelijk LGBT(lesbisch/gay/bi/trans), maar trekt elk hokje in twijfel. Wij maken programma’s in het Nederlands en Engels, we richten ons op Nederland en Europa om te beginnen. Met radicale, vrije, spraakmakende radio door bekende en beruchte Amsterdamse sterren zoals Edit den Doos, Vera Springveer (foto), Martin Duvall, Zubrowka, Ruud v/d Peijl (king of style), Abraxas, Rosa G. en meer. Dagelijkse live-shows en nieuwe dj-sets, reportages en interviews met queer en andere helden, het wordt fabulous. Voor iedereen die het aandurft. De queer-community staat steeds meer onder druk, zelfs in Nederland. Tolerantie wordt minder, geweld neemt toe. Wij zetten het spotlicht op creativiteit, originaliteit, diversiteit, uitgesproken humor en activisme.

De lancering gaat gepaard met enkele real-live-events in Amsterdam, op donderdag 2 augustus Summercamp op het Homomonument tijdens de officiele opening van Gay Pride Amsterdam,plus Pinq Rocket Launch in Studio-80, en een Pinqboot tijdens de Canal Parade op zaterdag 4 augustus.

PINQ is verbonden aan de Talentenfabriek en officieel ambassadeur van I-Amsterdam. PINQ staat voor meer power,meer zichtbaarheid en meer plezier.

Lees ook:Gay.nl en OUTTV lanceren radiostation ‘OUTmusic’
Lees ook:Gordon start nieuw homo-radiostation
Lees ook:Wordt vriend of vriendin van MVS Media
Lees ook:Antwerpen Gay Pride 2015
Lees ook:Homo 100 op NPO Radio 2

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Lancering Pinqradio.nl

  1. Janns

    Zal mijn oor eens ter luister leggen: frequentie/ url?

      /   Reply  / 
  2. nelly nooij

    voor Puck

    wat een feest!!!! eindelijk in de lucht.Ik wens jullie alle succes van de wereld
    je trotse mamsje

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>