Gay.nl en OUTTV lanceren radiostation ‘OUTmusic’

IMG_20160522_142305Op maandag 1 maart 2010 lanceren gaylifestyle televisiezender OUTTV en de gaywebsite Gay.nl  een nieuw radiostation: ‘OUTmusic’. De nieuwste radiozender van Nederland en België  sluit volgens het persbericht naadloos aan bij de televisie-zender van OUTTV en richt zich voornamelijk op de homoman. OUTmusic zal een fris geluid toevoegen aan het  bestaande scala van online radiozenders. In de dagprogrammering kunnen luisteraars veel recente hits en favorieten uit de jaren ’80, ’90 en ’00 horen (bron: persbericht).

Op doordeweekse avonden komen er relaxte klanken uit de speakers met de loungemuziek van ‘OUT Lounge’. Uiteraard biedt OUTmusic in het weekend ruimte aan de echte Gay Classics die iedereen kan meezingen. ‘Een stoere zender die past in de lifestyle van de moderne gay man’, zegt Marc Putman, mede-initiatiefnemer van OUTmusic. ‘Tevens geeft OUTmusic ruimte aan minder bekende artiesten die gewaardeerd worden door de gay community.’ Het nieuwe radiostation wordt in samenwerking en met expertise van marktleider Radio 538 gemaakt. De zender verzorgt de dagelijkse uitzendingen van het digitale radiostation. OUTmusic is te beluisteren via www.outmusic.nl of via www.outmusic.be.

‘Een hoog percentage van onze profielhouders vermelden op hun profiel uitgebreid naar welke artiesten ze graag luisteren. Een online radiostation past daarom perfect bij het uitbouwen van de bezoekers van onze sterk groeiende website’ aldus Frederik van den Bosch van de website Gay.nl. Naast de vaste programmablokken biedt OUTmusic ook een prominente plek aan specials, zoals popdiva’s, bekende dj’s van beroemde gayclubs, nieuwe artiesten die de doelgroep zullen aanspreken en het Eurovisie Songfestival. Zo zullen tijdens de Songfestivalperiode op elke werkdag tussen 18 uur en 20 uur de beste Songfestivalklassiekers en de nieuwste inzendingen voor Oslo te horen zijn.

Gay.nl is het grootste homomedium van Nederland met meer dan 80.000 unieke bezoekers per dag. OUTTV is de gaylifestyle televisiezender in Nederland en België. De zender brengt een mix van nationale en internationale programma’s, series, films, documentaires en talkshows. OUTTV is in Nederland en België te ontvangen door meer dan 1 miljoen mensen via digitale televisie.

Lees ook:Homo’s stemmen op Zweden tijdens Songfestival
Lees ook:Homo’s voorspellen: Zweden wint Songfestival
Lees ook:Homo’s voorspellen winnaar Eurovisie Songfestival
Lees ook:Nederland krijgt zijn eigen gay-tv: OUTTV
Lees ook:Homogemeenschap reikt homo-award uit op Eurovisiesongfestival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>