Homogemeenschap reikt homo-award uit op Eurovisiesongfestival

De internationale homozender OUTtv is opnieuw met een grote online poll gestart waarbij ieder jaar meer dan 3.000 homo’s op hun favoriete Eurovisiesongfestivalnummer stemmen. In de poll kan er enkel gestemd worden op de huidige deelnemers van het Songfestival. De uiteindelijke winnaar van de poll krijgt de felbegeerde OUTmusic Award mee naar huis. Tenslotte wordt zijn of haar nummer ook uitgeroepen tot meest favoriete homonummer van het jaar (bron: persbericht).

Het is de zesde keer dat OUTtv de award uitreikt in aanloop naar het Songfestival.  In 2010, 2012 en 2013 wisten OUTtv-stemmers de winnaar te voorspellen. OUTtv is de Europese homozender in Vlaanderen, Nederland, Duitsland en Zweden. OUTtv zendt het Eurovisiesongfestival ook in Canada uit. Stemmen op je favoriete (homo)lied kan nog tot en met 13 mei via deze link.

Lees ook:Homo’s voorspellen winnaar Eurovisie Songfestival
Lees ook:OUTtv lanceert online poll onder LHBTI’s in aanloop naar de verkiezingen
Lees ook:Mr. Gay Belgium wint Vlaamse OUTtv Media Award 2016
Lees ook:Homo’s stemmen op Zweden tijdens Songfestival
Lees ook:België: premier Charles Michel wint homo-award 2015

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>