Gordon start nieuw homo-radiostation

GordonGordon reikt vrijdag 1 augustus voor het nieuwe online radiostation Oz radio een zogenaamde Ozcar uit. De zender richt zich op een homopubliek en gaat 1 augustus om 14.00 uur de ether in. De radiozender is een initiatief van Gordon; het station richt zich op iedereen met een vrolijke, ‘gay’ mentaliteit en gaat veel feel good-music draaien.

Muziek die in de gayscene geliefd is. Zaterdag vaart Oz Radio met een eigen boot mee op de Amsterdam Canal Parade. De allereerste Ozcar gaat naar iemand die zich sterk heeft gemaakt voor de homorechten in Nederland. Wie dat is, wil de radiozender nog niet verklappen. De Ozcar-uitreiking moet een jaarlijks terugkerend evenement worden. Dit jaar is het er één, maar volgens jaar zijn er meer prijzen: beste zanger, zangeres, acteur en actrice. Luisteraars kunnen dan stemmen op de kandidaten.

Lees ook:Gordon gaat weg bij Radio 538
Lees ook:Gordon stopt met OZ Radio
Lees ook:Alkmaar krijgt een eigen Roze Week
Lees ook:Gordon ontkent alle geruchten
Lees ook:Embrace Pink Summercamp 2009

1 Reacties // Reageer

One thought on “Gordon start nieuw homo-radiostation

  1. Minora

    Gordon wil ook een eigen publieke omroep, Oz-Tv. Met speciale programmering.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Gordon scheldt op homo’s na floppen omroep | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>