Spaanse speelfilms

Eerder maakte ik deze samenvatting van vier interessante Spaanse speelfilms voor de site van De RozeGooier met als tip; wat te doen bij slecht weer. Nu na zoveel mooie dagen zal dit wel niet lang meer op zich laten wachten. Dus bij regen en een pest pokken humeur de volgende thuisbankbios tips (met rosé, olijven en chorizo):

20 Centimeters

Marieta, prostituee en travestiet, heeft maar één wens: zo snel mogelijk die twintig overbodige centimeters operatief laten verwijderen en eindelijk de vrouw worden waarvan ze altijd gedroomd heeft.

Queens

In deze hilarische ensemblefilm van scenarist en regisseur Manuel Gómez Pereira (Madrid, 1958) gaan Miguel en Oscar trouwen, net als Narciso en Hugo en Rafa en Jonas. De zes mannen willen er graag een feestelijk weekeinde van maken. Maar hun moeders hebben elk op hun manier moeite met de vrolijke homodag in het speciaal daarvoor uitgekozen kakkineuze resorthotel.

Tapas

In een wijk van een grote Spaanse stad komen de verschillende levens van een aantal buurtbewoners samen. Ze ontmoeten elkaar in de bar, in de supermarkt of… bij elkaar in bed.

Cachorro

De homoseksuele tandarts Pedro voelt zich als vrijgezel enkel verantwoordelijk voor zichzelf. Dan belooft hij zijn zus Violeta om twee weken op haar elf-jarige zoontje Bernardo te passen. Deze dvd’s zijn te huur in de betere dvd-o-theek.

Dvds 

Lees ook:Transseksueel mag in Spaanse leger dienen
Lees ook:Katholieken blijven stoken in homohuwelijk
Lees ook:Spaanse homo’s woedend op koningin Sofia
Lees ook:T-Parade Tilburg met een roze tintje
Lees ook:Utrecht krijgt Roze Zaterdag 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>