‘In bed is het fijn toeven’ naar Londen

Het succesvolle toneelstuk ‘In bed is het fijn toeven’ van Paul Haenen (alias Margreet Dolman) gaat in februari volgend jaar naar Londen. Tijdens de Amsterdam Gay Pride speelden Mike Staring en Jeroen Bos het stuk voor het eerst ook in het Engels: ‘Dwelling in Bed Aint’t Bad’.

 

Het koppel speelt de Engelse versie viermaal in het Betty Asfalt Complex aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282 in Amsterdam:  op zondagavond 5 september en zondagmiddag 3 oktober, 7 november en 5 december (zou Sinterklaas aan het bed komen?). Het stuk staat  in oktober en november ook in het Nederlands op het programma bij Betty Asfalt; data: zie website. Paul Haenen schreef een stuk over twee jongemannen die en plein publique met elkaar het bed en met het publiek gevoelens als jaloezie, hoop en liefde delen. Het publiek zit er in het intieme theatertje bovenop en kan van dichtbij meemaken hoe fijn, ontspannen en opwindend twee mannen het samen kunnen hebben. ‘En het loopt nog goed af ook’, meldt de aankondiging. ‘Intiemer kan toneel niet zijn’, schreef de Volkskrant. Het toneelstuk is het acteerdebuut van Mike Starink en de eerste grote toneelrol voor zijn partner, acteur Jeroen Bos.

Lees ook:In bed is het fijn toeven – nieuw toneelstuk van Paul Haenen
Lees ook:Extra voorstellingen ‘In bed is het fijn toeven’
Lees ook:Tv-opnames ‘In bed is het fijn toeven’ voor een tientje bijwonen
Lees ook:‘In bed is het fijn toeven’ tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:Nieuw toneelstuk Paul Haenen met Mike Starink en Jeroen Bos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>