‘In bed is het fijn toeven’ tijdens Amsterdam Gay Pride

Tijdens de Amsterdam Gay Pride komt het succesvolle ‘In bed is het fijn toeven’ terug in het Betty Asfalt Complex (trailer: klik hier), in het  Engels, als ’Dwelling in bed ain’t bad’.   Paul Haenen, alias Margreet Dolman, schreef een stuk over twee mannen die vol overgave en met passie het bed delen.  ‘Intiemer kan toneel niet zijn’, schreef de Volkskrant.

 

Het toneelstuk is het acteerdebuut van Mike Starink en de eerste grote toneelrol voor zijn partner, acteur Jeroen Bos. De extra voorstellingen zijn donderdag 5 tot en met zondag 8 augustus en beginnen om 20.30 uur. Tickets: zie website. Na de Pride staan er in in het Nederlands voorstellingen op de rol in het Betty Asfalt Complex op vrijdag 20 en zaterdag 21 augustus, 5 tot en met 17 oktober (niet iedere dag; exacte data zie website) en 25 tot en met 27 februari 2011 (Nieuwezijds Voorburgwal 282 in Amsterdam).

Lees ook:Extra voorstellingen ‘In bed is het fijn toeven’
Lees ook:‘In bed is het fijn toeven’ naar Londen
Lees ook:In bed is het fijn toeven – nieuw toneelstuk van Paul Haenen
Lees ook:Vrolijke cultuur tijdens Gay Pride bij Betty Asfalt
Lees ook:Première ‘Wat een heerlijk hete dag’ van Paul Haenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>