Extra voorstellingen ‘In bed is het fijn toeven’

In het Betty Asfalt Complex aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282 in Amsterdam liep al een tijd ‘In bed is het fijn toeven’, het nieuwste toneelstuk van Paul Haenen (klik hier voor trailer). Oorspronkelijk stond het stuk enkele weken op de agenda, maar de belangstelling is zo groot, dat er extra voorstellingen zijn ingelast. Paul Haenen, alias Margreet Dolman, schreef een stuk over twee jongemannen die vol overgave en met passie het bed delen. Het publiek zit er in het intieme theatertje bovenop en kan ‘van dichtbij aanschouwen hoe fijn, ontspannen en opwindend twee mannen het samen kunnen hebben’, meldt het persbericht.

 

‘Voor veel mensen – hetero, bi en homo – herkenbare gesprekken en handelingen. Een avond van vreugde en diepte brengen, troost en inzicht, een avond om nooit te vergeten’, vervolgt de aankondiging. Het toneelstuk is het acteerdebuut van Mike Starink en de eerste grote toneelrol voor zijn partner, acteur Jeroen Bos. De extra voorstellingen zijn op 20 en 27 februari, 5, 19, 20 en 21 maart (21 maart matinee) en3 april. Op 7 en 8 mei speelt het duo in het Fakkeltheater in Antwerpen. De voorstellingen beginnen om 20.30 uur (matinee 15.00 uur). Tickets: zie website.

 

Het theater brengt geregeld eigen producties uit die op het speelplan blijven staan, zolang er belangstelling is. Het Betty Asfalt Complex bestaat 20 jaar. Het pand bestaat al veel langer, maar werd in 1989 door Paul Haenen en zijn partner Dammie van Geest omgedoopt tot het in Betty Asfalt Complex. Het pand stamt uit de 15e eeuw en deed in de 18e eeuw dienst als burgemeesterswoning van de stad. In de jaren ’60 werd het verbouwd tot het Tingel Tangel Theater, de thuishaven van de in die tijd spraakmakende gelijknamige cabaretgroep.

Lees ook:In bed is het fijn toeven – nieuw toneelstuk van Paul Haenen
Lees ook:‘In bed is het fijn toeven’ tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:‘In bed is het fijn toeven’ naar Londen
Lees ook:Honderdste voorstelling In bed is het fijn toeven
Lees ook:Vervolg op ‘In bed is het fijn toeven’ van Paul Haenen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>