Concerten Homomannenkoor Manoeuvre

IMG_20160516_111430 2Zaterdag 13 juni 2009 geeft mannenkoor Manoeuvre, het grootste homokoor van Nederland, twee concerten in theater Het Zonnehuis in Amsterdam: ‘s middags om 14.00 uur en ‘s avonds om 20.00 uur. Manoeuvre kiest er naar eigen zeggen als een van de weinige koren voor om ieder seizoen een geheel nieuw repertoire te zingen. Thema dit jaar is: ‘Club Manoeuvre’, met veel dansbare nummers en nummers die nog vers in het geheugen liggen. Zoals van de Scissor Sisters, Mika, Kylie Minogue en Amy Winehouse, maar ook klassiekers zoals ‘Freedom’, ‘Barbie Girl’ en songs van Edith Piaf.

Dirigent is Ingmar Leijen: hij studeerde Klassiek Piano aan het Conservatorium in Alkmaar, daarna in Maastricht en Muziekwetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Sinds 2000 is hij dirigent en arrangeur van Manoeuvre. Het mannenkoor werd in 1992 opgericht en telt vijftig zangers De presentatie is in handen van Michael Diederich, zanger/acteur, bekend van onder andere Boom Chicago en Evita. Na het avondoptreden is er tot half twee een afterparty in Het Zonnehuis. Tickets zijn online te bestellen en te koop bij Gays & Gadgets in de Spuistraat in Amsterdam. Het Zonnehuis staat in Tuindorp Oostzaan in Amsterdam Noord, Zonneplein 30.

Lees ook:Homomannenkoor Manouevre viert 25e verjaardag
Lees ook:‘Thriller Live’: swingen op jeugdsentiment
Lees ook:Jaap van Zweden laatste Zomergast
Lees ook:Première Best of Frédérique Spigt
Lees ook:Frédérique Spigt toert door het land

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>