‘Thriller Live’: swingen op jeugdsentiment

Michael Jackson wordt dit jaar 50, hij zit 45 jaar in het vak en ‘Thriller’, het bestverkochte album aller tijden, verscheen 25 jaar geleden. Van donderdag 24 tot en met zondag 27 april staat de show ‘Thriller Live’ in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De show is een muzikaal eerbetoon aan Michael Jackson: de grootste popartiest aller tijden. Precies 25 jaar na het verschijnen van ‘Thriller’ komen zijn grootste hits en videoclips tot leven. Zangers, dansers, een gospelkoor en een live band laten in ruim twee uur de ongelofelijke carrière van Jackson de revue passeren.

Beroemde nummers uit zijn jeugdjaren bij de Jackson 5, zoals: ‘Can you feel it’ en ‘I’ll be there’ en zijn beste solohits, zoals: ‘Thriller’, ‘Beat it’ en ‘Billie Jean’, moeten ervoor zorgen dat het publiek in beweging komt. LaVelle Smith jr tekende voor de choreografie: zij maakte choreografieën voor onder andere Janet Jackson, Beyoncé en de ‘Michael Jacksons World History Tour’. De show begint om 20.30 uur; de deuren gaan open om 18.30 uur.

Lees ook:Michael Jackson’s Thriller
Lees ook:Popicoon Michael Jackson overleden
Lees ook:De Backstreet Boys komen naar Las Vegas
Lees ook:Michael Jackson vanaf vrijdag opgebaard in Neverland
Lees ook:Robbie Williams met baard

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “‘Thriller Live’: swingen op jeugdsentiment

  1. Pingback: Popicoon Michael Jackson overleden | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>