Première Best of Frédérique Spigt

Woensdag 14 oktober 2009 vindt in het theater de Kleine Komedie in Amsterdam de première plaats van ‘The Best of Frédérique Spigt’. Dat is de titel van de nieuwe tournee, waarmee de zangeres de komende drie maanden door het hele land toert. Ze treedt op met haar onafscheidelijke begeleiding: Jan van der Meij (gitaar) en Hein Ottermans (bas), aangevuld met Roel Spanjers (onder andere gitaar en piano).

In haar ‘Best of ‘-tour ontbreken uiteraard nummers als ‘Mijn hart kan dat niet aan’, ‘Rotterdam’ en ‘Isis’ niet, maar ze zingt ook songs als ‘Ga maar vast vooruit’, ‘Hemelse Regen’, ‘Grijze Muis’ en veel andere nummers uit haar rijke repertoire. Het wordt volgens de flyer ‘een concert met prachtige samenzang, veel akoestische gitaren en een hoop swing & blues; natuurlijk niet zonder de komische en altijd onderhoudende presentatie van de ‘diva’ zelf.’ Agenda: zie website.

Lees ook:Frédérique Spigt toert door het land
Lees ook:Festival op Aruba weert homofobe songs na klachten
Lees ook:George Michael in Ahoy
Lees ook:Concerten Homomannenkoor Manoeuvre
Lees ook:Homomannenkoor Manouevre viert 25e verjaardag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>