Burgemeester pikt homorazzia niet

Homo’s kunnen het ook nooit goed doen. De parkeerplaats langs de A58 in de buurt van Tilburg is een geliefde homo-ontmoetingsplaats, maar ook een populaire overnachtingplaats voor vrachtwagenchauffeurs. Het parkeerterrein geldt juist door de cruisende homo’s in het transportwezen als veilig: door hun aanwezigheid worden slapende chauffeurs minder overvallen of hun lading gestolen. Dan zou je toch denken dat die beroepsgroep daar blij mee is. Welnee! Klagen een paar chauffeurs over ‘bedrijvigheid met randverschijnselen’ en spreken ze daarna vol lof over het razzia-achtige politieoptreden op afgelopen donderdagnacht.

De politie zou nogal  tekeer zijn gegaan. Een ooggetuige meldde het volgende: de agenten kwamen in burger, zwaaiden met zaklantaarns, schreeuwden en dreven 25 mannen ‘als wild vee’ naar de parkeerplaats. Daar maakten ze lijsten met namen, adressen en kentekens. Ze zeiden dat dit ‘slechts het begin was en dat in het vervolg boetes en notificaties aan het thuisfront zouden volgen’. Toen verzochten ze iedereen dringend op te krassen. Een andere bezoeker van de parkeerplaats bevestigde dit verhaal. Of de chauffeurs terecht klaagden of niet: er is er tenminste één die aan de bel trekt: burgemeester Vreeman van Tilburg. Hij wil opheldering van zijn korpschef.

Lees ook:Minister erkent fouten bij homorazzia
Lees ook:Homorazzia had niet mogen gebeuren
Lees ook:Recreatieschap Spaarnwoude gedoogt cruisegebied
Lees ook:Geweld op homo-ontmoetingsplek
Lees ook:De Prik populairste homocafé

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Burgemeester pikt homorazzia niet

  1. wim14141

    Ik heb de indruk, dat we allemaal voor de gek worden gehouden. Het is prachtig toneel wat hier door de burgervader wordt opgevoerd. De Driehoek heeft overlegd hoe ze de actie publiekelijk zullen verantwoorden. De rolverdeling is duidelijk. Enne……..Wanneer burgemeester Vreeman er echt helemaal niets van wist, zal deze vrij spoedig een zielige ex-burgemeester zijn.

      /   Reply  / 
  2. assepoesie

    Dit land wordt steeds racistischer van karakter ,dat heb je nu eenmaal met een rechts-communistisch denkende regering. het geschreeuw om meer blauw op straat door allerlei banggemaakte sukkels moet is afgelopen zijn. als de politie staakt moeten ze later de boetes inhalen omdat den haag geld te kort komt. dit is te gek voor woorden,ze komen altijd geld tekort. dat er gestaakt is moeten ze dan ook maar eens voelen, trap er een zooi van die pennen-likkers uit. en nu heeft de politie zich zelf maar weer verkocht als legale potenrammers, nauw ja de slachtoffers kunnen nu in het nieuwe politie beleid solliciteren als agentje voor beter begrip in de samenleving. begrijpt u het al beter!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>