De Prik populairste homocafé

Het Amsterdamse café Prik is uitgekozen tot populairste homocafé 2010. Voor het eerst dat Gaysite.nl een homohoreca verkiezing organiseert, strijkt een Amsterdams café met de eer. Het café aan de Spuistraat (achter het paleis op de Dam) werd vorig jaar tweede en mag zich het komend jaar ‘beste gay (dans)café van Nederland’ noemen. Tweede eindigde Wilsons in Haarlem, derde Bodytalk in Utrecht.

In de categorie homodiscotheek strijkt Club Entrance in Apeldoorn net als vorig jaar met de eer, gevolgd door Club G.A.y in Groningen en Lollipop in Tilburg. In de categorie homofeesten haalt homojongerenfeest Pann ook deze keer  met overmacht de eerste plaats, Antikinky in Haarlem de tweede en Roze Maandag in Tilburg de derde plaats. In de categorie gay sauna mag Sauna Victory in Tilburg zich de beste van het land noemen, gevolgd door Sauna Joe in Kerkrade en Steamworks (jarenlang nummer één) in Arnhem op de derde plek. Ruim 27.000 mensen brachten hun stem uit. Wellicht zitten daar weinig Amsterdammers tussen, of de hoofdstad doet het écht slecht als teloorgegane gay capital of europe: de Amsterdamse homohoreca leidt (of lijdt) zo’n zieltogend bestaan, dat hoofdletters bij die titel zo zoetjes aan misplaatst zouden staan. Hoe dan ook: er prijkt (voor het eerst) één Amsterdamse homotent op de lijsten. Opvallend goed doen Haarlem en Tilburg het dit jaar.

Lees ook:Prik Amsterdam populairste homocafé
Lees ook:Amsterdamse homohoreca scoort hoog in 2011
Lees ook:Amsterdam niet populair in poll GaySite
Lees ook:Homohoreca: Amsterdam is uit, Arnhem is in!
Lees ook:Homohoreca Nederland kwijnt weg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>