Albert Heijn to go steunt Amsterdam Gay Pride/EuroPride 2016

AH to go haakt dit jaar voor de tweede keer aan bij de Amsterdam Gay Pride en doopt zeven winkels in de Amsterdamse binnenstad tijdens het festival om tot AH to gay. De festiviteiten voor EuroPride 2016 in Amsterdam gaan zaterdag van start met Roze Zaterdag, de eerste winkel van AH to go is inmiddels omgetoverd tot AH to Gay. Albert Heijn to go onderstreept hiermee het gedachtegoed van diversiteit en inclusiviteit. Tijdens het twee weken durende festival wordt in de zeven winkels koffie geschonken in limited edition EuroPride bekers en doneert AH to go € 1,- per verkochte koffie aan stichting Amsterdam Gay Pride, dat dit jaar van 23 juli tot 7 augustus de EuroPride organiseert. Thema is ‘join our freedom’ (bron: persbericht).
-
Zeven AH to go winkels in het centrum van Amsterdam worden omgetoverd tot AH to gay met spandoeken met de kleuren van de EuroPride boven de ingang, roze slingers, vlaggen, ballonnenbogen en medewerkers in roze polo’s. De deelnemende AH to go winkels zijn: Reguliersbreestraat, Damrak, Nieuwendijk, Amsterdam CS: westtunnel, Oosttunnel, IJhal en GVB metrostation.
-
Bij de AH to Gay’s krijgen klanten bij verschillende producten gratis een roze bloemenkrans en wordt de koffie geschonken in de limited edition EuroPridebekers. Van iedere verkochte kop koffie schenkt Albert Heijn to go € 1,- aan de Stichting Amsterdam Gay Pride. De stichting gebruikt deze donatie voor het opruimen en schoonmaken van de stad na afloop van alle feestdrukte. Klanten kunnen met de beker meedoen aan een winactie: als zij een foto van zichzelf met de beker op de Facebookpagina van Albert Heijn to go zetten, maken zij kans op één van de 20 porseleinen varianten van de EuroPride koffiebeker.
-

Lees ook:Amsterdam Gay Pride krijgt € 8.384,- van Albert Heijn to go
Lees ook:Tijdens Amsterdam Gay Pride worden acht AH to go filialen AH to gay
Lees ook:Europride 2014 in Oslo
Lees ook:Gewoon homo zijn: niet bij Albert Heijn
Lees ook:Europride 2016 naar Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>