Tweede editie MISFIT Festival in Groningen

Martinitoren6Vrijdag 27 november beleeft Groningen de tweede editie van het MISFIT Festival, ‘hét gay/lesbian/open minded festival van Noord-Nederland’. De eerste editie op 31 mei was een groot succes, dat naar meer smaakte. Onder het motto ‘We’re Here to Stay, Get Used to It‘  is het van 22.30 tot 05.00 uur diversiteit wat de klok slaat in de oude drukpershal van Dagblad van het Noorden aan de Lübeckweg 2 in Groningen.

De Amsterdamse Diva MayDay is dit keer de ‘covergirl’ om de boodschap van diversiteit uit te dragen. In augustus was zij slachtoffer van zinloos geweld op het Rembrandtplein, toen ze in drag over straat liep. ‘Maar daardoor laat ze zich duidelijk niet uit het veld slaan, aldus organisator Pascal Rakers in Gay.nl. ‘Er is dus niemand meer geschikt om onze boodschap uit te dragen.’ Tickets: zie website.

Lees ook:Eerste gay festival in Groningen: MISFIT Festival
Lees ook:Noorderzon Groningen – ‘festivalfeest’ in Noorderplantsoen
Lees ook:Homo op Koningsdag in Groningen aangevallen
Lees ook:Homo in New York op straat doodgeschoten
Lees ook:Straatfeesten tijdens Canal Parade 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>