Dolly Bellefleur met ‘La Cage au Dol’ in Philharmonie Haarlem

Zondag 1 juli brengt Dolly Bellefleur in het kader van Haarlem Roze Stad 2012 de unieke eenmalige voorstelling La Cage au Dol in de Kleine Zaal van de Philharmonie (aanvang 14.30 uur). ‘Welkom op mijn Roze Planeet,of je nu homo bent of straight’, zingt ‘Frau Antje van het Verkeerde Kantje’ Dolly Bellefleur sinds 22 jaar in haar lijflied. Het sluit naadloos aan bij ‘Vier de verschillen’, het motto van Haarlem Roze Stad. La Cage au Dol is al even divers: roze strijdliederen, ondeugende smartlappen, schwule schlagers, luisterliedjes en gay discoclassics.

 

Beroemd om haar hilarische improvisaties, weet je eigenlijk nooit zeker wat La Bellefleur nog méér in petto heeft. Laat je op 1 juli compleet verrassen, met medewerking van zangeressen van wereldklasse als de unbeschreiblich weibliche diva’s Hilde Hildebrand, Mieke Giga Stemerdink & La Sirène (als Marlene Dietrich) en de Drie Kokette Klaviervirtuozen Jan Robijns, Eric Lensink & Kees van Zantwijk. Entrée: 22,50 (inclusief pauzedrankje en garderobe). Dresscode: ‘laten we er op 1 juli een absolutely fabulous Roze Zondag van maken’, roept Dolly op. ‘Haal al het roze uit de kast! Overtuig de deskundige jury en sleep de felbegeerde titel van Mister of Miss Dolland in de wacht.’ De voorstelling vindt één week voor Roze Zaterdag in Haarlem plaats.

Er zijn nog kaarten: reserveer via  023-5121212 of de website van de Philharmonie. De ticket kost 22,50 euro, inclusief drankje in de pauze en garderobe.

Lees ook:Dolly Bellefleur met La Cage au Dol in Philharmonie Haarlem
Lees ook:Dolly Bellefleur met ‘La Cage au Dol’ in Theater van ‘t Woord
Lees ook:Dolly Bellefleur viert 25-jarig artiestenjubileum op 16 november met voorstelling ‘La Cage au Dol’
Lees ook:Spetterend begin Haarlem Roze Week met Dolly Bellefleur en La Cage au Dol
Lees ook:Dolly Bellefleur in Tour des Troubadours Haarlem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>