Café op straat bij COC tijdens Stratenfestival Zwolle

Vrijdag 19 augustus 2011 verplaatst het café van COC Zwolle zich op straat, in het kader van het Stratenfestival (2012: klik hier). Dan is het centrum van de Hanzestad één groot openlucht festijn en COC Zwolle doet daar lustig aan mee, met negen merendeels Nederlandstalige acts op het podium in de Kamperstraat, van jonger startende artiesten tot ervaren rotten in het vak, meldt het persbericht, waaronder RTV Oost coryfee en Dutch Diva Marga Bult. Het podium voor het COC is inmiddels traditie, net als het Zwolse Stratenfestival. Voor veel mensen is het festival een gelegenheid om het COC te bezoeken.

We zijn  er voor een samenleving waar iedereen zichzelf kan zijn’, zegt woordvoerder Carlo Spijk. ‘Deze avond is een mooi moment om dat gevoel over te dragen terwijl we met honderden mensen genieten.’ Zanger en presentator van de avond Pierre bijt om 20.00 uur het spits af. Hoogtepunt en uitsmijter van de avond wordt om 23.30 uur het optreden van Marga Bult, die Nederland in 1987 op het Eurovisie Songfestival vertegenwoordigde. Na de straatoptreden zijn café en dansvloer van COC Zwolle tot in de late uurtjes geopend.

Lees ook:‘Goeie ‘s morgens Juffrouw Jannie’ bij COC op Straten Festival Zwolle
Lees ook:COC Zwolle pakt uit tijdens Stratenfestival
Lees ook:COC podium op Stratenfestival Zwolle
Lees ook:Regio Zwolle wil eigen geluid homoveiligheid
Lees ook:COC op Stratenfestival Zwolle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>