Reguliersdwarsstraat 21 juli heropend

IMG_20160514_140537De Reguliersdwarsstraat wordt donderdag 21 juli feestelijk heropend. Niet de straat, maar verschillende homohorecazaken openen dan weer hun deuren. Eve (voorheen Arc), Havana en Ludwig (voorheen April) gaan tegelijkertijd open. Het officiële openingsfeest begint om 17.00 uur en is – twee weken voor Amsterdam Gay Pride –  de aftrap van een nieuw roze Amsterdam, juicht ProGay, die een kantoor heeft in de beroemde homo uitgaansstraat.

De straat wordt weer ‘het hart van gay Amsterdam: met de heropening van de Reguliersdwarsstraat breekt een nieuw tijdperk aan voor roze Amsterdam.’ De straat wordt feestelijk heropend door Coen & Sanders. De Dj’s van BNN brengen een speciale Homo 100-mix, bekend van de jaarlijkse Homo 100 op 3FM.

Naast de al bekende homozaken ging onlangs op nummer 21 Greenlight Two opnieuw open onder de naam Sultana Bar, een bar die zich met name richt op homo’s en lesbo’s uit landen rond de Middellandse Zee en het Midden-Oosten. Omdat er voor deze doelgroep ‘nog maar weinig plekken zijn, wil de Sultana Bar hen een veilige, vertrouwde, maar vooral gezellige ontmoetingsplek bieden’, meldt het persbericht, ‘uiteraard zijn ook anderen van harte welkom.’.

Lees ook:Gay Amsterdam moet weer gaan swingen
Lees ook:Reguliersdwarsstraat kleurt weer roze
Lees ook:Gay café April heropent in juli
Lees ook:Bijna alle homohoreca in Reguliersdwarsstraat terug
Lees ook:ProGay opent kantoor in Reguliersdwarsstraat

1 Reacties // Reageer

One thought on “Reguliersdwarsstraat 21 juli heropend

  1. Peter

    Let wel: alleen de Havana gaat op 21 juli weer open voor het grote publiek. EVE en Ludwig openen die dag met een besloten feest voor genodigden en zijn dan vanaf de volgende dag, 22 juli, voor iedereen toegankelijk.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>