Gay spektakel Discostick Den Haag

Den Haag had de laatste tijd bitter weinig te bieden voor  roze stappers, maar daar komt verandering in. De Hofstad krijgt een nieuw gayspektakel: Discostick. Het moet een maandelijks terugkerend evenement worden voor ‘feestminnende zielen’ in vooral de Haagse homo –en lesboscène, maar ook van daarbuiten. Vrijdag 27 november 2009 vindt de allereerste Discostick plaats in de Stadskelder aan de Haagse Grote Halstraat, de voormalige Catacomben. De dresscode is all white.

De inzet is ‘een energieke, vrijgevochten sfeer, opgezweept door zomerse house en progressieve beats’, aldus het persbericht. Er is een champagnebar –en lounge, een Ruski-Oosterse chillout met wodkawaterpijp en ‘een ietwat ordinair fenomeen, dat naar de naam ‘Ice Slam Dunkshot’ luistert. Het feest begint om 22.00 uur. De entree kost € 7,50. Kaarten zijn te koop op Gaygadgets. Discostick is een gezamenlijk initiatief van Gaygadgets en Alien Emotions: ‘Als niemand het in Den Haag doet, doet Alien Emotions het juist wel … en goed!’ (bron: persbericht).

Lees ook:Loveland New Year Amsterdam
Lees ook:Doek valt voor laatste homoclub Den Haag
Lees ook:ADO Den Haag in de Maatschappij wint John Blankensteinprijs 2013
Lees ook:Gezellige flash mob met drag queen
Lees ook:Laatste homoclub Den Haag doet het licht uit

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>