COC roept op tot deelname aan Workplace Pride Global Benchmark 2016

IMG_20160522_141747COC Nederland roept bedrijven en instellingen en hun werknemers op om deel te nemen aan de Workplace Pride Global Benchmark 2016: ‘heet internationaal erkende vergelijkende meetinstituut op het gebied van LHBT’s op de werkvloer’. De Global Benchmark is een jaarlijks terugkerend onderzoek, ontwikkeld door Workplace Pride, met steun van Universiteit Leiden en werkgevers in meerdere landen.

Het meet zeven deelgebieden: beleid & communicatie, werknemersnetwerken, inclusie & betrokkenheid, bewustmaking op de werkvloer, ondersteuning & gelijke arbeidsvoorwaarden, expertise & monitoring en betrekken van klanten en leveranciers. Doel is het management inzichten te verschaffen over de stand van zaken op roze gebied in hun bedrijf. De Global benchmark kan van 1 juni tot en met 16 augustus worden ingevuld. Deelname is gratis en alle deelnemers krijgen een samenvatting van hun resultaten.

Lees ook:IBM meest homovriendelijke bedrijf ter wereld
Lees ook:Den Haag wint internationale LHBT-prijs
Lees ook:Slecht gesteld met homo-acceptatie op werkvloer in Nederland
Lees ook:Bijzondere leerstoel Workplace Pride bij Universiteit Leiden
Lees ook:Company Pride Platform heet nu Workplace pride

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>