Tweede vrouw opgepakt na mishandeling homo’s

kaart_friesland[1]In Heerenveen is een tweede vrouw opgepakt voor het mishandelen van twee homoseksuele mannen in een trein op het station van Sneek. Eind vorige week werd al een vrouw van 19 opgepakt in Leeuwarden. Vorige week dinsdagavond  werden twee mannen op het station van Sneek en in de trein vanwege hun geaardheid uitgescholden en later geschopt, gekrabd en geslagen. De mannen zochten de publiciteit op en zetten foto’s van hun verwondingen op Facebook, in de hoop de daders op te sporen.

‘Wij werden volledig vernederd op grond van onze geaardheid. Laat dit in hemelsnaam afgelopen zijn’, schreven ze op Facebook. Hun bericht werd tot nu toe 9000 keer gedeeld. De nu aangehouden vrouw zit vast op het bureau. De dame die zaterdag werd aangehouden, loopt alweer vrij rond, maar blijft verdachte.

Lees ook:Vrouw opgepakt voor mishandelen homo’s
Lees ook:Twee Friese tienermeiden slaan er opnieuw op los
Lees ook:Bedreiging in Groningen om geaardheid
Lees ook:Hoofdverdachte mishandeling homo Tilburg gearresteerd
Lees ook:Twintig vermeende homo’s en transgenders opgepakt in Marokko

1 Reacties // Reageer

One thought on “Tweede vrouw opgepakt na mishandeling homo’s

  1. Benjamin040

    Wat mij betreft mogen ze die vrouwen in de cel gooien. Wie denken zij dat ze zijn dat ze mensen mogen beoordelen op hun geaardheid. Ziek zwak en misselijk. Nog beter gooi ze tussen de lesbiennes. Denk dat die wel raad weten met die vrouwen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>