Hoofdverdachte mishandeling homo Tilburg gearresteerd

De politie denkt de hoofdverdachte te hebben gearresteerd van de ernstige mishandeling van een Amsterdamse homo, tijdens carnaval in Tilburg. Het gaat om een 19-jarige Tilburger. Hij werd aangehouden in een woning die agenten al een tijd in de gaten hielden. Vorige week werd een 23-jarige medeverdachte aangehouden. Hij loopt weer vrij rond, maar wordt nog wel beschouwd als verdachte in de zaak.

 Met carnaval werd de 27-jarige Mathijs Beugelink uit Amsterdam ernstig mishandeld in Tilburg, nadat hij met nog drie mannen een homobar in het centrum van de stad verliet. Vanuit een voorbijrijdende auto werden ze uitgescholden om hun geaardheid. Na een woordenwisseling stapten twee inzittenden uit en werden drie van de vier mannen mishandeld. Beugelink is professioneel danser, moest meermaals worden geopereerd en revalideert nog steeds. Na de mishandeling richtte hij een stichting tegen homogeweld op.

Lees ook:Tilburgse homo-mishandelaar meldt zich bij politie
Lees ook:Rechtszaak mishandeling Mathijs Beugelink begint vandaag
Lees ook:Ook in Eindhoven dit weekend homostel mishandeld
Lees ook:Tweede vrouw opgepakt na mishandeling homo’s
Lees ook:Drenthe: man mishandeld ‘omdat hij homo is’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>