Homo’s: hou je in en gedraag je

IMG_20160518_102813De nieuwe Italiaanse minister van Gelijke Kansen, Maria Carfagna, zit nog maar amper op haar stoel, of ze heeft zich al de woede van de Italiaanse homowereld op de hals gehaald. Ze zei dat homo’s ‘hun seksuele geaardheid op een ‘gematigde’ manier moeten beleven en niet moeten doen aan ‘exhibitionisme.’ Homo-organisatie Arcigay wees erop dat ze zelf ooit aan Miss Italië verkiezingen meedeed: een plek waar dames hun vrouwelijk schoon open en bloot tonen.

 

Ook zou een minister die tegen exhibitionisme is, ‘eens kritisch moeten kijken naar de Rooms Katholieke Kerk met haar processies’, aldus Arcigay in de Italiaanse media. La Carfagna is minister in het vierde kabinet Berlusconi: óók niet bepaald een voorstander van de herenliefde. Dat belooft nog wat, daar in dat prachtige Italië.

Lees ook:Ook homo’s Rome sceptisch over burgemeester
Lees ook:Burgemeester Venetië houdt Gay Pride tegen
Lees ook:Dante schreef al dat de paus naar de hel ging
Lees ook:Italië verwerpt homofobe antidiscriminatiewet
Lees ook:‘Luca era gay’ bezingt ‘bekeerde’ homo

1 Reacties // Reageer

One thought on “Homo’s: hou je in en gedraag je

  1. Phallus van Athene

    Helumaal mee eens ook Papa Razzi moet niet zo te koop lopen met zijn geloof, moslims met opzichtige baarden? Verbieduh. Voetbal supportes die straaten versieren: verboten. Politicie met hele domme uitspraken? Dumpen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>