Debat homo-emancipatie in Amsterdam

Een reminder: op 27 februari organiseert IHLIA-Homodok in de OBA (Openbare Bibliotheek Amsterdam)  een debat: ‘Zichtbaarheid, strategieën van homo-emancipatie, toen en nu’. Dit in het kader van de tentoonstelling ‘Benno Premsela, voorvechter van homo-emancipatie (1920-1997)’, die op dit moment in de OBA te zien is. Ben Boelaars presenteert zijn biografie over Premsela, er wordt een documentaire vertoond van Carrie de Swaan en er is een debat. 

Deelnemers aan de discussie zijn Boelaars (auteur van de biografie), Jos Holtkamp en Joke Swiebel (net als Premsela vroegere COC bestuursleden), Dennis Boutkamp en Frank van Dalen (voorzitters van COC Amsterdam en COC Nederland). In Theater het Woord, op de 7e verdieping van de OBA. Toegang kost € 7,50; stadspashouders en OBA-leden € 5,=. Aanvang 20.00 uur.

Lees ook:Tentoonstelling, debat en boek Benno Premsela
Lees ook:Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein
Lees ook:IHLIA zoekt drie nieuwe bestuursleden
Lees ook:Mosse lezing Joke Swiebel over einde artikel 248bis
Lees ook:Bijeenkomsten over Reve en Premsela in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>