Roze Golf wint radioprijs

IMG_20160522_142305Bij de jaarlijkse strijd om de NL-awards voor de beste producties van regionale omroepen is RTV Oost tweemaal in de prijzen gevallen: voor de documentaire ‘Staphorst in Tegenlicht’ en in de categorie ‘Radio Varia’ was er een prijs voor ‘de Roze Golf’, het wekelijkse radioprogramma op zondag om 18.30 uur op Radio Oost over homoseksualiteit. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de samenwerkende regionale omroepen.

Volgens de jury ‘behandelt de Roze Golf homoseksualiteit op een volwassen manier: het is een originele en logische aanvulling op het bestaande radioaanbod.’ Saillant – persoonlijk – detail: de uitreiking vond plaats in Ermelo. Tot mijn 19e woonde ik daar. Toen kwam ik uit de kast en wist me onder de verstikkende druk van mijn militaire vader los te maken. Ik liep van huis weg en keerde nooit meer naar Ermelo terug.

 

 

Lees ook:Oprichter ‘de Roze Golf’ overleden
Lees ook:Vloekverbod in Ermelo
Lees ook:Geweld op homo-ontmoetingsplek
Lees ook:Roze Golf zoekt Meest Roze Overijsselaar
Lees ook:Actrice en oud-voorzitter COC Amsterdam Cox Habbema overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>