Tv-tip: ‘Vrijen in Vrijheid’, zondagavond op NPO 3

Zondagavond 11 oktober is in het kader van de Coming Out Dag vanaf 23.30 uur op NPO 3 de documentaire ‘Vrijen in Vrijheid‘ te zien. Tijdens de Amsterdam Gay Pride dit jaar was er een nieuw experiment: Love Exchange. Margriet van der Linden, Bas Kosters, Bergit Lewis, Erik Airbores en Jennifer Hopelezz trokken toen op met vijf Heroes of Love uit alle delen van de wereld.

Voor het eerst van hun leven konden zij leven in vrijheid ervaren. Daarvan werden korte filmpjes gemaakt, die tezamen de documentaire Vrijen in Vrijheid vormen: ‘een ontroerende film over vrijheid aan de grachten en liefde zonder grenzen’.

Lees ook:Love Exchange inspireert de liefde tijdens Amsterdam Gay Pride
Lees ook:De jaarlijkse roze filmprijzen op de Berlinale
Lees ook:Première documentaire ‘One Kingdom, One Love’ op Caribische eilanden
Lees ook:Erik Arbores gastjurylid Mister Gay-verkiezing
Lees ook:Bijzondere video-registratie gemaakt tijdens Pride Amsterdam / Milkshake

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>