Eurovision Calling nieuw tv-programma op OutTV

imagesVanaf woensdag 19 maart zend OUTTV om 21.20 uur een nieuw programma uit met de titel ‘Eurovision Calling’. Hiermee kom je hopelijk helemaal in de juiste stemming voor Kopenhagen 2014! (promofilmpje: klik hier) In aanloop naar het muziekfestijn van het jaar blikt OUTTV terug op voorgaande edities. Je ziet Nederlandse en Vlaamse deelnemers van weleer, heel veel beelden uit de oude doos. Er worden vijf afleveringen gemaakt.

Je hoort de anekdotes, roddels en relletjes van achter de schermen uit de eerste hand en natuurlijk iedere week het laatste nieuws over het Eurovisie Songfestival 2014. Verder spreken we Songfestivaldeskundige Cornald Maas en stylist Maik de Boer geeft zijn oordeel over de kleding van de (oud)deelnemers. In de uitzending van 19 maart staat Marga Bult centraal, zij vertegenwoordigde Nederland in 1987 als Marcha met het nummer ‘Recht op in de wind’.

Lees ook:Eurovision in Concert 2016 in de Melkweg Amsterdam
Lees ook:Homogemeenschap reikt homo-award uit op Eurovisiesongfestival
Lees ook:Mirella van Markus door OUTtv gekozen tot mediapersoonlijkheid 2014
Lees ook:Wenen plaatst m/m en v/v voetgangers stoplichten vanwege Songfestival
Lees ook:Dit is ‘m dan: de Eurovisiejurk van Hind

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>