Tv-tip: Uit de kast bij Pauw en Witteman

Woensdag 5 januari was de eerste aflevering te zien van de KRO-serie ‘Uit de kast’. Daarin volgt Arie Boomsma jonge homo’s en lesbo’s bijhun coming-out. Woensdag 12 januari volgt aflevering 2, op Nederland 3 vanaf 21.15 uur. Daarnaast is Boomsma vanavond (11 januari) te gast bij Vara’s Pauw & Witteman, vanaf omstreeks 23.00 uur op Nederland 1.

 

Boomsma maakte bekend dat hij dit jaar juryvoorzitter is bij de Mr Gay Netherlands verkiezing. Organisator Frederik van den Bosch is daar blij mee: ‘Doordat hij zelf geen homo is en vanwege zijn religieuze achtergrond maakt hij problemen bespreekbaar en is hij een perfecte bruggenbouwer.’

Lees ook:Arie Boomsma juryvoorzitter Mr Gay 2010
Lees ook:Wie wordt Mr. Gay Netherlands 2011?
Lees ook:Finalisten Mr Gay op foto met Arie Boomsma
Lees ook:Tv-tip: Arie Boomsma met Uit de kast
Lees ook:Tv-tip: KRO’s Uit de Kast

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Tv-tip: Uit de kast bij Pauw en Witteman

  1. Toine

    Volgens mij is het niet DInsdag 5 jan en 12 jan , maar woensdag 5 en 12 januari

      /   Reply  / 
    1. Erik Feenstra Auteur

      Je hebt gelijk; ik zal het verbeteren

        /   Reply  / 
  2. Kringen Amsterdam

    Het programma belichten heel goed waar jongeren die hun homo zijn ontdekken. Arie Boomsma probeert sexualiteit meer bespreekbaar te maken en laten zien dat anders zijn vaak heel moeilijk is.

    De kringen doet eigenlijk het zelfde, acceptatie is vaak het leren kennen van andere die het zelfde zijn of doorgemaakt hebben als jij. De kringen is een gezelligheid / praatgroep voor homo’s, lesbo’s en bi’s. Er zijn kringen in alle leeftijdsgroepen, uitgaanskringen, praatkringen of speciaal coming out kringen. Klik op de link en lees meer over onze coming out kring of een van onze andere kringen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>