Tv-tip: Arie Boomsma met Uit de kast

IMG_20160518_105644Woensdag 5 januari 2011 begint de KRO-serie ‘Uit de kast’, waarin Arie Boomsma jonge homo’s en lesbo’s volgt bij hun coming-out: hoe reageren hun familie, vrienden en collega’s? In mei vorig jaar was er alvast een pilot-uitzending, die eind augustus werd herhaald.

Woensdag is het de beurt aan Theo: hij vertelt aan zijn familie en vrienden dat hij op jongens valt. De uitzending begint om 21.15 uur op Nederland 3. Naar eigen zeggen heeft de 36-jarige Boomsma ‘peentjes gezweet’ bij de onthullingen van jongeren. Hij is blij dat het is gelukt om de verhalen te vinden die laten zien wat zo’n coming-out betekent, maar begrijpt het ook als ouders zeggen: ‘had dit nou gewoon verteld zonder camera’. Boomsma: ‘Meestal wilden ze dat ik erbij ben wanneer ze het zeggen en iedere keer voel je de spanning toenemen wanneer iemand naast je zit te worstelen met: nu moet ik, nu moet ik. Voor mijn gevoel ben ik zelf inmiddels ook al een keer of vijf uit de kast gekomen.’ Zelf is de presentator overigens hetero.

Lees ook:Kick-off KRO’s Uit de Kast van Arie Boomsma
Lees ook:Tv-tip: KRO’s Uit de Kast
Lees ook:Tv-tip: Uit de kast bij Pauw en Witteman
Lees ook:Arie Boomsma komt met KRO programma over homojongeren
Lees ook:Olympische roeier Nieuw-Zeeland uit de kast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>