Homo’s slanker, lesbo’s dikker dan hetero’s

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Homomannen zijn slanker dan hetero’s, lesbo’s zijn dikker. Dat meldt het American Journal of Public Health, naar aanleiding van een onderzoek onder 67.000 mensen tussen 18 en 64 jaar oud in de Amerikaanse staat Massachusetts. Onderzoekers van de Harvard School of Public Health in Boston kwamen tot de conclusie dat bij 21 procent van de heteromannen sprake is van obesitas, bij homo’s 14 procent. De dames tonen het omgekeerde: daar blijkt 26 procent van de lesbo’s obesitas te hebben tegen 17 procent van de heterovrouwen.

Uit het onderzoek blijkt ook dat homo’s en lesbo’s meer  roken dan hetero’s en lesbo’s lopen een grotere kans op hartklachten dat heterodames. Volgens één van de onderzoekers, Kerith Conron, kan het zo zijn dat een voller figuur  in de lesbowereld meer geaccepteerd wordt.

Lees ook:Homo’s hebben vaker kanker
Lees ook:Homo’s verdienen minder dan hetero’s, lesbo’s verdienen meer
Lees ook:Lesbo’s hebben vaker orgasme
Lees ook:Orale seks niet zonder gevaar
Lees ook:Hiv en roken: een dodelijke combinatie?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>