Kaartverkoop This Is It van Michael Jackson

Vannacht begon om 00.01 uur bij Pathé ArenA Amsterdam de verkoop van kaartjes voor ‘This Is It’, de film over het repetitieproces van Michael Jackson voor zijn serie optredens in Londen (klik hier voor trailer). In het eerste uur werden al 750 bioscooptickets verkocht. Wie erheen wil, moet snel zijn (klik hier), want de film is slechts twee weken in de bioscoop te zien. Sony wilde het als een concert behandelen, met één startdatum van de verkoop en een vaste speellijst. De film draait bij Pathé bioscopen: de Munt, Tuschinski en ArenA in Amsterdam, Schouwburgplein en de Kuip in Rotterdam, Buitenhof, Spuimarkt en Scheveningen in Den Haag, Rembrandt in Utrecht, Eindhoven, Groningen en Helmond.

 

De concertserie zou deze zomer plaatsvinden in de O2 Arena in Londen, maar ging niet door na het overlijden van de King of Pop. De film werd een intiem portret achter de schermen, samengesteld uit meer dan honderd uur opnames van repetities van april tot en met juni 2009. Volgens regisseur Kenny Ortega, die ook de creatieve partner van de overleden zanger was voor de concertreeks, is de film ‘Michael’s geschenk aan zijn fans. Voor het eerst zullen fans Michael zien zoals ze hem nooit van tevoren hebben gezien.’ De wereldpremière van de film is in de nacht van 27 op 28 oktober in meer dan 15 steden over de hele wereld.

Lees ook:Gay Night bij Pathé Amsterdam en Utrecht
Lees ook:Vrijdag 9 juni: Take That life uit Londen bij Pathé
Lees ook:Gay Film Night Westergasfabriek Amsterdam
Lees ook:‘Purple Rain’ zondag 1 mei in 12 Pathé-bioscopen
Lees ook:Seizoensfinale Game of Thrones 28 augustus gratis bij Pathé

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>