Popicoon Michael Jackson overleden

Michael Jackson is dood. Dat melden de Los Angeles Times en de Associated Press donderdagnacht. De popicoon werd donderdag met een hartstilstand met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Rond het middaguur werden de hulpdiensten gebeld vanuit het huis van Jackson in Los Angeles. De hulpverleners probeerden hem te reanimeren, maar slaagden er niet in zijn hartslag terug te brengen. Het bericht sloeg over ter wereld in als een bom. Mensen stromen toe voor het ziekenhuis, maar ook op pleinen als Times Square in New York. Nieuwszender CNN heeft het alleen nog over de popster.

Jackson (50) was een van de grootste popsterren ter wereld, beroemd geworden om zijn moonwalk. In de loop der jaren tachtig en negentig transformeerde hij meer en meer van een zwarte zanger in een blanke man met een klein neusje. Hij weet zijn veranderde huidskleur aan een pigmentziekte. Gay or straight: iedereen was dol op zijn nummers, zijn dans, zijn videoclips. De grootste hit ooit was ‘Thriller‘.

Lees ook:Michael Jackson vanaf vrijdag opgebaard in Neverland
Lees ook:Robbie Williams met baard
Lees ook:Antihomo sekte wil begrafenis Michael Jackson verstoren
Lees ook:‘Thriller Live’: swingen op jeugdsentiment
Lees ook:Michael Jackson was geen pedo, maar homo

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Popicoon Michael Jackson overleden

 1. Robbert

  ik was geen groot fan maar dit is toch wel een heel treurig einde voor een persoon als M. Jackson

    /   Reply  / 
  1. carin heckmanns

   misschien heb je wel gelijk….

   mijn zoontje zei al t zelfde de dag dat Michael stierf,
   als t maar geen kloon is wat daar dood is gegaan,

   dan zou michael wel eindelijk rust krijgen na alle jaren van drukte he

   groetjes carin

     /   Reply  / 
 2. Pingback: Michael Jackson was geen pedo, maar homo | Gay

 3. Pingback: Michael Jackson vanaf vrijdag opgebaard in Neverland | Gay

 4. Pingback: Kaartverkoop This Is It van Michael Jackson | Gay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>