Dolly Bellefleurs Gay Grip op de Griepshow

Met het oog op de dreigende grieppandemie, heeft Dolly Bellefleur haar radioprogramma aangepast. Woensdag 2 september 2009 stelt Dokter Dolly een muzikale fruitmand samen onder het motto ‘Alle dertien doodziek’. Naast nuttige informatie hoe je de Mexicaanse varkensgriep de baas kunt blijven, stelt ze een muzikale fruitmand samen met liedjes als ‘Zeg Mondkapje, waar gaat gij hene’.

Andere toppers zijn: ‘Wintertenen, luizen en eczeem’ en ‘Op naar ‘t Hartinfarct’. Als hart onder de riem voor iedereen die al aan het bed is gekluisterd of als de dood is om nog de deur uit te gaan. Het radioprogramma ‘Dolly’s Bonte Woensdagavond Trein’ is woensdag live te beluisteren van 19.00 tot 20.00 uur op homoradio MVS via Salto 1, 1:106.8 FM op de ether en 103.3 FM op de kabel en online via www.salto.nl, doorklikken naar StadsFM.

Lees ook:Dolly te gast in eigen radioprogramma
Lees ook:Boris Dittrich te gast bij Dolly’s radioprogramma
Lees ook:Gay.bloggers in Dolly’s radioprogramma
Lees ook:Op 1 april doet Dolly wat ze wil
Lees ook:Hey let’s be Gay from Barcalona to Bombay

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>