Goodbye Benny Neyman

Honderden mensen namen woensdag 13 februari afscheid van Benny Neyman, die vorige week donderdag op 56-jarige leeftijd overleed en woensdag werd gecremeerd. Behalve fans liep ook een groot aantal bekende gezichten langs de kist bij het openbare afscheid in crematorium ‘Amersfoort’ in Leusden. Aan de oproep om witte bloemen mee te nemen, was massaal gehoor gegeven.

De politie had de handen vol om de stroom auto’s te verwerken. Een leger van fotografen wachtte bekende Nederlanders uit de vriendenkring van Benny Neyman op bij de ingang voor genodigden. Fans moesten een uur in de rij staan om afscheid te kunnen nemen van de zanger. Op Internet lieten duizenden al hun medeleven blijken aan de nabestaanden van de zanger. De zanger van onder meer ‘Waarom fluister ik je naam nog?’ leed aan kanker en overleed donderdag 7 februari in zijn woning in Soesterberg.

Lees ook:Crematie Benny Neyman
Lees ook:Benny Neyman overleden
Lees ook:Geen openbaar afscheid voor Sandra Reemer
Lees ook:Eerbetoon Ramses Shaffy in Carré
Lees ook:Gary, de laatste Christmas Twin, is overleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>