Intieme dameskus haalt het nieuws

Al beweert vriend en vijand  dat homo’s en lesbo’s in de huidige tijd volledig in de samenleving zijn geïntegreerd, het blijft kennelijk nieuws, wanneer twee vooraanstaande homo sapiëns van hetzelfde geslacht elkaar in het openbaar zoenen. Een jaar of wat geleden kuste Madonna collega Britney vól op de bek tijdens een Music Award gala. Afgelopen vrijdag deden actrices Sandra Bullick en Meryl Streep dat dunnetjes over tijdens de uitreiking van de Critic’s Choice Movie Awards in Hollywood. Beide filmsterren kregen de prijs in de categorie ‘beste actrice’. Tijdens het dankwoord voerden de dames een van tevoren afgesproken act uit.

Ze vlogen elkaar en plain publique in de haren, maar beslechtten de twist meteen daarna met een gepassioneerde zoen. De 45-jarige Bullock zei na afloop dat de 60-jarige Streep fantastisch kust: ‘Het is een grote eer om in het gezelschap van zo’n uitzonderlijke vrouw te zijn.’ Streep won haar prijs voor haar rol in ‘Julie and Julia’, Bullock voor ‘The Blind Side’.

Lees ook:Drie Music Awards voor Lady Gaga
Lees ook:Sam Smith wint vier Grammy’s
Lees ook:Meryl Streep geëerd met belangrijke LGBT-Award
Lees ook:Lady Gaga grossiert in prijzen tijdens MTV Gala
Lees ook:Bafta voor acteur homorol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>