Speurtocht naar geheime minnaar Kooistra

Oscar Hammerstein, de advocaat van de overleden horecamagnaat Sjoerd Kooistra, moet meehelpen om zijn geheime minnaar op te sporen. Dat wil de curator van Plassania BV. In het Parool zei de curator ‘met verbazing kennis te hebben genomen’ van het verhaal dat Kooistra voor zijn dood 25 miljoen euro uit zijn bedrijf had gehaald en zijn tot nu toe anoniem gebleven rijkelijk verzorgd achterliet.

 

En dat, terwijl Dick Loorbach, de officiële partner van Kooistra, berooid en  met louter schulden achterbleef. Het is nog niet duidelijk of Kooistra de onbekende minnaar vrijwillig of onder dwang miljoenen uitbetaalde. De curator wil dat Hammerstein meewerkt om de jongen op te sporen, omdat de schuldeisers door het verdwenen geld zijn benadeeld. De vorderingen bedragen ion totaal een slordige 100 miljoen euro.

Lees ook:Telegraaf onthult geheime minnaar Kooistra
Lees ook:Kooistra plunderde eigen bedrijf en liet partner berooid achter
Lees ook:Krol bereid schuld Gay Krant te betalen
Lees ook:Sjoerd Kooistra dood door zelfmoord
Lees ook:Henk Krol verder in de problemen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>