Groet-actie COC Limburg voor Lambda Istanbul

Maandag 7 december 2009 houdt de Amnesty groep van COC Limburg een groet-actie voor de Turkse zusterorganisatie Lambda Istanbul. In het najaar van 2008 haalde het Turkse Ministerie van Informatie twee grote homo websites uit de lucht. Op die sites stond alleen informatie over homoseksualiteit en enkele contactadvertenties. In Turkije werd dat als immoreel gezien. COC Limburg heeft een sterke band met Lambda Istanbul. Maandag maakt Amnesty/COC Limburg een metersgrote ansichtkaart voor de medewerkers van de Turkse zustervereniging met de groeten uit Limburg.

Iedereen mag iets op de kaart schrijven. Verder hangen er posters van de Turkse homovereniging, zal er muziek zijn van onder andere de Turkse transseksuele zangeres Bulent Ersoy en andere gay cultuuruitingen en zijn er Turkse hapjes en drankjes. De avond vindt plaats in het COC pand aan de Boogaardenstraat 43 in Maastricht, vanaf 19.00 uur (bron: persbericht).

Lees ook:Lambda Istanbul en Amnesty bij COC Limburg
Lees ook:Politierazzia bij homogroep Istanboel
Lees ook:COC en Amsterdam bij Istanbul Pride
Lees ook:Lambda Istanbul mag blijven
Lees ook:Vreugde en verdriet bij Lambda Istanbul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>